Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
    А 3345-червена 159 в Студентски град
    язе съм
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

• Сутринта към 8,20 най-уникалното и красиво, наточено светло синьо GT, което съм виждала, паркирано на ул. Лидице в Гео Милев. После на светофара на Слатина черна ръмжаща 155-ца, с леки подозрения за колегата TS
      http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
      159 1.9JTDm
      156 1.8TS ...exxxx
      145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
        Сутринта към 8,20 най-уникалното и красиво, наточено светло синьо GT, което съм виждала, паркирано на ул. Лидице в Гео Милев. После на светофара на Слатина черна ръмжаща 155-ца, с леки подозрения за колегата TS
        Абе къде се криете един път не засякох никой по Слатинска или Гео Милев, а всеки ден минавам почти. Все пак съм на Слатинска...
        145 1.7 16V Boxer

Comment

• Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение
          Абе къде се криете един път не засякох никой по Слатинска или Гео Милев, а всеки ден минавам почти. Все пак съм на Слатинска...
          Тва щото прелитаме много бързо. Иначе и аз всеки ден минавам там.
          159 1.9JTDm
          156 1.8TS ...exxxx
          145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Tifozza Покажи съобщение
            Черни 16-ки от Стило , тъмно зелена...Biturbo на път към мола :Р ...
            На път към мола за среща с VFTI да купя масълце на Tifozza
            Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V '94

Comment

• Кой е колегата с черна, врачанска 147-ца с клубен стикер на предното стъкло дет ще къпе мад**ите в Лозенец.
              П.П." Много яко" време.
              sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
              Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщение
                Кой е колегата с черна, врачанска 147-ца с клубен стикер на предното стъкло дет ще къпе мад**ите в Лозенец.
                П.П." Много яко" време.
                Аз съм колега!
                П.П. Наистина случих на кофти време!
                Alfa Romeo Brera 2.0 jtdm 2010 125 kW (170 PS) White; exAlfa Romeo 147 1.6 TS 120 к.с. '02 sigpic

Comment

• Коя колежка беше днес по бул ц йоана с 155цата со.... поздравихме се?
                  LUXURY FUNEBRI CARS
                  Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                    Сутринта към 8,20 най-уникалното и красиво, наточено светло синьо GT, което съм виждала, паркирано на ул. Лидице в Гео Милев. После на светофара на Слатина черна ръмжаща 155-ца, с леки подозрения за колегата TS
                    Може да съм бил и аз,ако е наистина черна.На Миро е тъмно синя.

---------- Post added at 12:26 ---------- Previous post was at 12:24 ----------

Първоначално публикувано от BiTurbo Покажи съобщение
                    На път към мола за среща с VFTI да купя масълце на Tifozza
                    Аз те видях снощи на Раковска пред Subway.
                    Alfa 155 1.7,1.8 ex
                    Alfa 166 2.4 3 ex
                    155 1.8 MY 95 sport

Comment

• [QUOTE=Flame;906973]Може да съм бил и аз,ако е наистина черна.На Миро е тъмно синя.

---------- Post added at 12:26 ---------- Previous post was at 12:24 ----------

Ммм да, може, щото черна си беше. Ама теб и без друго почти през ден те виждам де
                      Last edited by Geri_ms; d.m.y г., 13:05.
                      159 1.9JTDm
                      156 1.8TS ...exxxx
                      145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Е кажи честно,сега ако кажеш и че ме познаваш,аз пък не ти знам колата
                        Alfa 155 1.7,1.8 ex
                        Alfa 166 2.4 3 ex
                        155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Днес към обяд една сребриста 145-ца с ленти на номерата "екстриим" (бели на цвят, явно скоро не е посещавал сервиза) беше паркирана срещу сградата на "Глобул" на 4-ти км.

Comment

• Снощи по бул.Бъглария нагоре по посока Гоце Делчев се изтреля една червена 155ца с бруталното ръмжене ...
                            Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

• Към колегата със тъмната 166-ца с който си карахме тази сутрин по бул. Вл. Вазов - погледни си задното окачване , бая се е разкрачила.
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Днес сутринта към 08.10 часа на Ломско шосе черна 166 2,5 V6 24v
                                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                                X